Skrivare

Skrivare

Det papperslösa kontoret var en fin dröm.
Välkommen till verkligheten.

Skärmar i all ära, men ibland behöver du få ut saker på papper. Och då är det skönt om skrivaren fungerar.

Det är också skönt att veta vad man betalar för. Därför jobbar vi med avtal som nästan säkert är tydligare än de du är van vid – oavsett om du vill köpa skrivaren eller ha en leasinglösning.

Skrivarna hämtar vi från Konica Minolta. Installation och sådant sköter vi.

Vissa saker behöver skrivas ut.
Och då skall du ha en riktigt bra skrivare som gör det.
Skärmbild 2020-09-28 155403

Ett bättre sätt att få utskrifter

Tydlighet

Raka rör och tydliga avtal gör livet enklare. Du ska veta vad du får för pengarna.

Kvalitetsprodukter

Vi säljer ingenting vi inte är beredda att använda själva. Och eftersom vi lever på vårt rykte, vill det till att vi arbetar med leverantörer som vi slipper skämmas för.

Vår bakgrund

Att vi över huvud taget existerar som företag hänger på att vi har en massa nöjda kunder. Vi tänker inte riskera vårt rykte genom att leverera dåiga skrivare.

Digitala flöden

Med vår bakgrund kan vi det mesta om digital informationshantering. Så varför inte använda den nödvändiga skrivaren även till detta.

Låt era pappersflöden bli digitala

Att skrivaren kan göra digitala dokument analoga – skriva ut dem, alltså – är trevligt. Men det är också rasande praktiskt att digitalisera allt analogt material som passerar kontoret. Dels för att det sparas, men också för att det blir lätt åtkomligt oavsett var du befinner dig.

Vi hjälper er att få rodn ing på det där, så att varje dokument spras på rätt plats. Vi har kunskapen och mjukvarorna du behöver. Om du sedan vill ha en egen server, en molnserver eller en Onedrive, det är helt upp till dig.

KM_C200i

Rätt toner till rätt skrivare i rätt tid

Har vi den på hyllan?
Var beställer jag?
Vilket artikelnummer är det?
När kommer leveransen?
Autotoner gör ditt kontorsliv lättare. Du behöver till exempel aldrig mer oroa dig för att tonern ska ta slut – eller för att du ska råka beställa fel kassett. Med Autotoner hör skrivaren själv av sig till oss när det är dags för påfyllning. I lagom tid får du leverans av rätt tonerkassett, tydligt märkt med vilken skrivare det gäller.

Vilket märke du har på din skrivare spelar ingen roll. Hör av dig till oss bara, så hjälper vi dig.

När du köpt en bra skrivare kanske du är intresserad av något mer?