Säkerhetsutbildning

Säkerhetsutbildning

Användarna är din verksamhets största attackyta

Väldigt ofta är det användaren som är orsaken till att skadlig kod kommer in i IT-miljön. Det är svårt att hela tiden utbilda och påminna användarna om de hot som finns. Därför samarbetar vi på GWI med Nimblr. Det är en webbaserad tjänst som på ett pedagogiskt sätt hjälper användarna att förstå de hotbilder som finns på nätet.
Små korta interaktiva utbildningar skickas regelbundet till användaren för att utbilda kring IT-säkerhet. Det gör att användaren både lär sig mer om hur attacker kan gå till samtidigt som det blir en påminnelse att vara uppmärksam på suspekt innehåll.
Oavsett hur mycket avancerad teknik vi använder för att skydda oss så landar ett stort ansvar på användaren
ceo_mail

Vad Nimblr gör för er

Mikroutbildningar

Korta interaktiva utbildningar som är anpassade efter varje användare.

Attacksimulator

Olika typer av attacker simuleras mot användare. Svåra och enkla blandas för att det ska bli så verklighetstroget som möjligt.

Dagsfärska hotbilder

Ibland dyker nya hot upp som en blixt från klar himmel. Då skickas det snabbt ut en kort utbildning för att användaren ska få bästa möjliga förutsättningar.

Rapporter

Ta del av information om hur utbildningen går för alla användare. Vilka utbildningar har skickats ut, vem har åkt dit på en simulerad attack och så vidare.

Priser från

Nimblr

25kr per anv och månad

Vi är rätt bra på det här också