Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Den oändliga verktygslådan för att digitalisera

Tänk dig en verktygslåda som innehåller alla verktyg du någonsin kan behöva! Och självklart till en låg kostnad som du med störst säkerhet redan betalar.

Det är vad Power Platform kan vara för dig och din verksamhet. I de mest använda licenserna via Microsoft365 får du som kund idag tillgång till ett ett stort antal programvaror som tillsammans bildar Power Platform.

Kraftfull i sig själv. Bättre tillsammans.

Microsoft Power Platform är större än summan av dess delar. Koppla ihop dem och få oanade fördelar i er verksamhet.

Power BI

Med Power BI kan ni skapa en visuell överblik och insyn i vilken data ni än kan tänka er. Från ekonomiska rapporter till säljarnas statistik. Eller varför inte spridningen av era under geografiskt.

Power Apps

Med Power Apps få ni nu som kund tillgång till funktionalitet och tekniker som tidigare bara varit tillgänglig för de främsta utvecklarna. Allt från enklare listor till fulla AI lösningar. Helt enkelt skapar vi unika appar för er verksamhet.

Power Automate

Skapa automatiska flöden direkt i dina Office appar utan kod och anslut till hundratals populära appar och tjänster.

Power Virtual Agents

Helt utan kodning kan man genom Virtual Agents skapa smarta chattbotar som kan kommunicera direkt med både era kollegor och kunder.

Några av de verktyg vi kan erbjuda er växa med i Power Platform

Snabbt igång

Vi hjälper er snabbt i gång med era egna företags appar genom tidigare erfarenhet och tydlig projekt metodik.

Inga begränsningar

Med Power Apps få ni nu som kund tillgång till funktionalitet och tekniker som tidigare bara varit tillgänglig för de främsta utvecklarna. Allt från enklare listor till fulla AI lösningar.