TUC – Utbildar inför en ljus framtid

TUC_logo

TUC, en av Sveriges största yrkeshögskolor med över 3000 studerande.

TUC har vuxit och utvecklats snabbt under de senaste åren, vilket inneburit en del utmaningar gällande IT-miljö, systembyten och hårdvaror. Vårt samarbete med GWI löper flera år tillbaka och känns som en pålitlig partner i ur och skur.

Mattias Lind

/ VD
TUCs resa startade 1989 och är i år 2021 närmare 90 anställda.

TUC erbjuder nu ca 60 olika YH-utbildningar och ett stort antal kurser i en mängd olika kategorier, på 7 olika orter, och är idag en av Sveriges största yrkeshögskolor med över 3000 studerande.

Utmaning hos kunden

Vår leverans

Samarbetet mellan oss på GWI och TUC har pågått under flera år och kontinuerligt utvecklats. Men allt började med att TUC ville gå ifrån den tidigare Google miljö man använde, samt modernisera sin infrastruktur och flytta upp i molnet. Samtidigt som TUC själva har växt till en av Sveriges största yrkeshögskolor har GWI;s leverans i symbios utvecklats och vuxit i samma takt.
Från start fick vi ansvaret i att migrera hela TUC från Gmail till Microsoft 365 samtidigt som deras serverar förflyttades från en lokal drift till GWI;s drifthall för bättre kontroll och flexiblare leverans. Utifrån det har vi även fått hjälpa till med Microsoft 365-integrationer tillsammans med deras läroplattform vilket bidrar till ett högautomatiserat flöde och väldigt enkel administration för användare, till att leverera komplett utskriftlösning på alla kontor och att utrusta klassrum för satellitutbildningar mot andra orter i Sverige.
samarbete_1920x850

Här är några av de tjänsterna som ingår i vår leverans till TUC