Strand – Ditt lokala entreprenadföretag

Strand_logotyp_entrepenad

Strand – Ditt lokala entreprenadföretag

#vipåstrand är väldigt nöjda med GWI som IT-leverantör. Supporten är lättillgänglig, personalen kompetent och samarbetet flyter fint i såväl små som stora frågor. Jag uppskattar lokaliteten, att ha ett välkänt namn och ansikte att vända sig till inger både respekt och trygghet. Samarbetet med GWI underlättar verkligen navigeringen i den (för mig) oerhört komplexa IT-världen.

Emilia Rydberg

/ HR, KMA & Administrationschef
Strand i Jönköping AB, även kallat Strand Entreprenad, startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi med vår närhet till våra kunder kan säkerställa kvaliteten, samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitetsbegreppet genomsyrar hela Strand och vi genomför våra projekt med stolthet och hög leveransprecision – i allt från de små detaljerna till den stora helheten.

Utmaning hos kunden

Vår leverans

Samarbetet mellan oss på GWI och Strand är inget nytt utan vi har haft förtroendet att få hjälpa kunden med allt inom IT under många år. Men initialt bjöd Strand in oss och ett antal andra leverantörer till en presentationsrunda för att vi hur vi kunde modernisera deras användande av IT. Strand hade då en lokal server med VPN anslutning för extern arbete.
I den initiala presentationsrunda valde vi att presentera både en ny lokal lösning samt att helt flytta till vår driftshall. Efter flertal diskussioner och jämförelse mellan molnserver och lokal föll valet på en ny lokal server. Då vi har arbetat med Strand i ett flertal år har vi även fått förtroendet att få leverera ännu en till lokal server. I detta caset gällde det att se kundens behov, med en verksamhet där många användare arbetar i tunga beräkningsprogram är en lokal server det bästa alternativet. Givetvis kombineras detta med ett avancerad backup lösning vilket möjliggör minimal nertid vid eventuellt problem. Allt för att säkra Strands verksamhet på bästa sätt!
strand-entreprenad_rivning-1

Här är några av de tjänsterna som ingår i vår leverans till Strand