Insatt – Din bolagsjurist

insatt

Insatt ett snabbväxande företag som förändrar juristmarknaden och utmanar en konservativ rådgivningsbransch.

Sedan vi började jobba med GWI har vår IT-miljö fungerat klockrent. Om det någon gång dyker upp problem får vi snabb hjälp till en förutsägbar kostnad.

Anna-lena Isaksson

/ VD
Med lång erfarenhet som bolagsjurister från såväl stora globala koncerner som entreprenöriella tillväxtbolag vet vi vilka utmaningar en verksamhet kan stöta på i sin dagliga verksamhet. Vi vet också att många verksamheter saknar många av de fördelar det innebär att ha en intern juridikavdelning på plats i organisationen.

Detta är något vi tog fasta på och som vi tog med oss när vi startade Insatt. Vi erbjuder bolagsjurister till etablerade företag och entreprenörer där det kanske inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist på heltid men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma.

Utmaning hos kunden

Vår leverans

När vi första gången kom i kontakt med Insatt upplevde de att de hade dålig kostnadskontroll när det kom till it. Fakturor kom löpande och uppföljning var si så där. Kunden hade tidigt tagit ett aktivt beslut att arbeta med molnbaserade applikationer vilket alltid tilltalar oss på GWI. Nätverksstrukturen behövde ses över och upplevelsen va att kunden behövde ett trygg support som pratade på rätt nivå till dem.
Vi valde att presentera våra tjänster GWI Användare och Klient. Detta för att kunden skulle kunna få en tydlig månadskostnad och slippa oförutsedda kostnader. Vi tog ett omtag på deras nätverk och uppgraderade både brandväggar och accesspunkter till kvalitets produkter från Clavister och Rukus. Efter att samarbete inletts och vi hade fått möjlighet att visa vår kunskap valde Insatt även att beställa ett Säkerhetsarbete för att på bästa sätt säkra upp deras IT miljö några steg till. Med denna helhet hos kunden kan vi gör det bästa jobbet och kunden får en trygg och fungerade leverans.
Insatt_Bolagsjurister_Miljobilder_Group2_1903

Här är några av de tjänsterna som ingår i vår leverans till Insatt