Brandtornet – Fastighetsförvaltning

brandtornet

Brandtornet är ett fastighetsbolag med rötterna i Jönköping

GWI har från dag 1 gett ett personligt och professionellt bemötande, och med resultatet i hand med moderniseringen av våra servrar i deras datahall ångrar vi att vi inte hade gjort det tidigare.

Maria Nilsforsen

Brandtornet är ett privatägt fastighetsbolag med rötterna i Jönköping som äger och förvaltar flera fastigheter i centrala Jönköping.

Utmaning hos kunden

Vår leverans

Samarbetet mellan Brandtornet och GWI började i slutet av 2017. Då på en rekommendation från en av Brandtornets leverantörer. Brandtornet hade då som många andra företag fortfarande sina servrar i ett undangömt rum och nästan allt arbete krävde att tekniker vara på plats rent fysiskt. Utrymmet på dem var begränsat för både mail och filer vilket gjorde att man titt som tätt fick rensa och justera för att allt skulle fungera tillfredställande. Något som både skapade irritation och kostsamt.
Vi valde att börja med att förflytta mail & filhantering till Microsoft 365 för att få en modern och stabil grund att stå på. Därefter förnyades stora delar av klientparken tillsammans med system för övervakning, säkerhet och automatiska uppdateringar för en bekymmersfri vardag. Som sista steg förflyttades den lokala servern till GWI;s datahall vilket möjliggjorde ett mycket mer mobilt arbete.

Här är några av de tjänsterna som ingår i vår leverans till Brandtornet